RING OSS - 054-220 89 25

Grävmaskin Karlstad

RING OSS - 054-220 89 25

Om oss

Hos oss kan ni hyra grävmaskin i Karlstad. Vi har en stor maskinanläggning som ryms i våra byggnader.

Välkommen till Maskinförsäljning Hultman AB. Vi finns i Fagerås i Värmland och har varit verksamma ända sedan 1992.

I vår verksamhet – kan ni både köpa och hyra grävmaskin i Karlstad. Oavsett om ni är intresserade av att köpa eller hyra grävmaskin i Karlstad så är alla våra kunder viktiga för oss. Vi gör allt för att du ska bli nöjd med vår uthyrning eller med ditt köp av grävmaskin i Karlstad. Vi ger ett glatt bemötande och erbjuder skräddarsydda lösningar så att du blir nöjd med din grävmaskin som du kan köpa eller hyra. Och med ditt köp av hjulgrävare, minigrävare, midigrävare eller hjullastare.

Köpa eller hyra grävmaskin

När du ska hyra din grävmaskin i Karlstad eller om du väljer att köpa en maskin får du även hjälp med service och reparationer på nya eller begagnade grävmaskiner, minigrävare, hjulgrävare, bandgrävare och hjullastare i Karlstad. Vi har bra samarbeten med verkstäder i hela Mellansverige där vi kan hjälpa till för en bättre tillgänglighet för dina entreprenadmaskiner.

Vi både hyr ut och säljer Volvo, Doosan och JCB – entreprenadmaskiner som du kan behöva vid entreprenadarbeten, markarbeten och byggprojekt. Önskar du köpa din grävmaskin är vi återförsäljare för Wacker Neu och Tatekuchi, som erbjuder grävmaskiner, mini-, midigrävare, , hjulgrävare, bandgrävare och hjullastare av hög kvalitet. Förutom de märkena har vi även Volvo grävmaskin, Volvo minigrävare och Doosan och JCB entreprenadmaskiner till försäljning.

Vi hjälper till med finansiering

Att köpa en egen grävmaskin, minigrävare, midigrävare, hjullastare, hjulgrävare eller bandgrävare är alltid en bra investering. Om ni vill det kan vi hjälpa till med finansiering, via DLL, Nordea, Wasa Kredit och DNB. Vi har bra samarbeten med dessa kreditinstitut och kan hjälpa till vid behov. Kontakta oss! Vi svarar gärna på frågor!

Wacker Neuson       Takeuchi

Nordea  Wasa kredit  DLL DNB

Önskar du hyra en grävmaskin i Karlstad? Kontakta oss redan i dag så vi kan boka upp en grävmaskin just för er. Av oss kan man både hyra en grävmaskin i Karlstad för kortare och längre grävjobb.