Grävmaskin Karlstad

RING OSS - 054-220 89 25

Om oss

Om oss som hyr ut grävmaskin i Karlstad

Välkommen till Maskinförsäljning Hultman AB. Vi finns i Fagerås i Värmland och har varit verksamma ända sedan 1992.

I vår verksamhet – med både uthyrning och försäljning av bland annat grävmaskin i Karlstad – är våra kunder viktiga för oss. Vi gör allt för att du ska bli nöjd med vår uthyrning eller med ditt köp av grävmaskin i Karlstad. Vi ger ett glatt bemötande och erbjuder skräddarsydda lösningar så att du blir nöjd med din grävmaskin som du kan köpa eller hyra. Och med ditt köp av hjulgrävare, minigrävare, midigrävare eller hjullastare.

Köpa eller hyra grävmaskin

När du hyr din grävmaskin och köper din grävmaskin i Karlstad, kan du även få hjälp med service och reparationer på nya eller begagnade grävmaskiner, minigrävare, hjulgrävare, bandgrävare och hjullastare i Karlstad. Vi har bra samarbeten med verkstäder i hela Mellansverige där vi kan hjälpa till för en bättre tillgänglighet för dina entreprenadmaskiner.

Vi både hyr ut och säljer Volvo, Doosan och JCB – entreprenadmaskiner som du kan behöva vid entreprenadarbeten, markarbeten och byggprojekt. Önskar du köpa din grävmaskin är vi återförsäljare för Wacker Neu och Tatekuchi, som erbjuder grävmaskiner, mini-, midigrävare, , hjulgrävare, bandgrävare och hjullastare av hög kvalitet. Förutom de märkena har vi även Volvo grävmaskin, Volvo minigrävare och Doosan och JCB entreprenadmaskiner till försäljning.

Vi hjälper till med finansiering

Att köpa en egen grävmaskin, minigrävare, midigrävare, hjullastare, hjulgrävare eller bandgrävare är alltid en bra investering. Om ni vill det kan vi hjälpa till med finansiering, via DLL, Nordea, Wasa Kredit och DNB. Vi har bra samarbeten med dessa kreditinstitut och kan hjälpa till vid behov. Kontakta oss! Vi svarar gärna på frågor!

Wacker Neuson       Takeuchi

Nordea  Wasa kredit  DLL DNB

Maskinförsäljning Hultman AB


Prästbol 8
665 92 Kil

054-220 89 25

[javascript protected email address]

556074-7007


Hyra grävmaskin

Köpa grävmaskin


logo-image

Om Oss

Maskinförsäljning Hultman bedriver försäljning, uthyrning och service av nya och begagnade entreprenadmaskiner.

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

Maskinförsäljning Hultman AB

Org nr: 556074-7007
Prästbol 8
665 92 Kil
Tel: 054-220 89 25

Hitta hit